שבת ל' בכסלו תשפ"ב 04/12/2021
חפש
  • טורקיה על המשט: תקרית בין ידידות

    דיפלומטים טורקיים שהגיעו לוושינגטון הסבירו, כי טורקיה תמשיך לנהל יחסים דיפלומטים קרובים עם ישראל, וכי היא רואה את תקרית המשט כ"תקרית בין ידידות". ההבהרה מגיעה על רקע אזהרתו של אובמה לארדואן

    להמשך...

בראי היום

  • חג הסוכות

    Nati Shohat

    חג הסוכות משופע במצוות רבות, מצוות סוכה מצוות ארבעת המינים ומצוות שמחת החג, מצוות חג זה חביבות ביותר על עם ישראל שמזיל מאונו והונו לקיים את מצוות החג בהידור.

    למאמר המלא...

מקומון

  • מי מתנכל למשרד התברואה?

    שמואל בן ישי - חדשות 24

    גורמים עוינים הציתו אש זדונית שכילתה את משרד אגף התברואה בעיריית ירושלים. המשטרה בודקת את הקשר בין המקרה למקרי האלימות האחרים שנראו בימים האחרונים בירושלים

    לכתבה המלאה...

נסיונות

  • וויתרתם? תקבלו

    לכתבה המלאה...

מקום ואתר

  • הכל אודות ים המוות

    Yechiel

    בימים האחרונים מנפץ מד"א את התובנה, לפיה אי אפשר לטבוע בים המלח, בגלל הציפה שבו. מסתבר שהסיבות לטביעה בו הן אחרות לגמרי, ורק השנה מת בו אדם אחד. יחיאל בראון מספר הכל אודות הקבר הכי נמוך בעולם. מרתק

    לכתבה המלאה...

הצטרף לרשימת תפוצה

נא הכנס מייל תקני
הרשם
הצטרפותכם לרשימת התפוצה – לכבוד היא לנו, בקרוב יחד עם השקתה של מערכת העדכונים והמידע תעודכנו יחד עם עשרות אלפי המצטרפים שנרשמו כבר.
בברכה מערכת 'עולם התורה'

אנ"ש

עלייה בביקוש לעופות טריים

בעקבות העלייה בביקוש לעופות טריים, ב'עוף טוב' משדרגים את מערך הקירור לסטנדרטים בינלאומיים, עובדה שתביא להארכת חיי המדף ולשיפור האיכות. מנכ"ל 'עוף טוב' למהדרין, אלחנן לוטם: "כבר כיום אנו מייצרים כ-30% לקו הטרי הארוז ועד סוף השנה תוכפל הכמות"

יעקב בלוי, ט' בתמוז תש"ע - 21/06/2010 16:26
"גם ישראל עוברת למוצרי עופות טריים ארוזים במגש. כבר כיום מייצרות המשחטות ברחבי הארץ כ 10% ממוצריהן בקו הטרי הארוז ובשנה הבאה צפוי הקו הזה לייצר עד כ- 30 אחוזים ממוצרי המשחטות" – כך אומר מנכ"ל מפעלי 'עוף טוב' למהדרין בהשגחת רבה של טבריה, הגרא"ד אויערבאך שליט"א - אלחנן לוטם. בעקבות העלייה בביקושים לקו הטרי משדרגת 'עוף טוב' למהדרין את מערך הקירור במפעליה בבית שאן לסטנדרטים בינלאומיים בהשקעה של כ- 20 מיליון שקל.

לוטם גילה כי כבר כיום מייצרת משחטת 'עוף טוב' למהדרין כ- 30 אחוז מהתוצרת לקווים הטריים הארוזים ועד סוף השנה תוכפל הכמות בהתאם לתוכנית העבודה. "זהו טרנד עולמי והשוק המקומי מעוניין יותר ויותר במוצרים טריים מוגמרים וללא תוספות. הצרכנים מעדיפים לרכוש מוצר טרי ארוז במגש מבלי הצורך להשתרך בתור בקצביות המתמעטות והולכות ושבחלקן אינם מצטיינות, בלשון המעטה, בהיגיינה הדרושה".

שרשרת הקירור ששודרגה כוללת; רכישת מתקני קירור ובהם; מתקן 'מנהרת צינון'  עם הטכנולוגיה המתקדמת ביותר בתחום ממפעל הקירור מספר 1 בעולם שבהולנד. שדרוג חדרי הקירור עם טמפרטורה המבוקרת באמצעות מחשב והתקנת 'שרוולים' ייחודיים המאפשרים העמסת משטחים באמצעות המלגזה ישירות מחדרי הקירור ופריקתם היישר למשאיות בלא מגע אויר חיצוני. 

"השוק המקומי מעוניין יותר ויותר במוצר טרי מוגמר, ללא תוספות, המיוצר באיכות גבוהה ביותר תוך שימוש בטכנולוגיות מתקדמות. – אומר מר לוטם - באמצעות 'מנהרת הצינון' - המתקן שרכשנו בהולנד הארכנו את אורך חיי המדף של המוצרים הטריים כך שאורך חיי המדף של מוצרים אלה יעלה לכ- 6 ימים. המתקן מוריד את טמפרטורת המוצר, משפר את איכותו ומעמיד את המוצר הטרי המגיע לשווקים בסטנדרטים בינלאומיים".
 

  []

  []

  []

  []