יום ראשון י"ב בסיון תשפ"ה 08/06/2025
חפש
  • טורקיה על המשט: תקרית בין ידידות

    דיפלומטים טורקיים שהגיעו לוושינגטון הסבירו, כי טורקיה תמשיך לנהל יחסים דיפלומטים קרובים עם ישראל, וכי היא רואה את תקרית המשט כ"תקרית בין ידידות". ההבהרה מגיעה על רקע אזהרתו של אובמה לארדואן

    להמשך...

בראי היום

  • חג הסוכות

    Nati Shohat

    חג הסוכות משופע במצוות רבות, מצוות סוכה מצוות ארבעת המינים ומצוות שמחת החג, מצוות חג זה חביבות ביותר על עם ישראל שמזיל מאונו והונו לקיים את מצוות החג בהידור.

    למאמר המלא...

מבזק

ראש ממשלת בריטניה: "לאיום הגרעין האיראני אין מקום בעולם."

איתן פריד ה' באלול תשס"ט - 25/08/2009 18:28

ראש ממשלת בריטניה, מר גורדון בראון  אמר לאחר פגישתו עם נתניהו שנערכה בלונדון, כי לאיום האיראני אין מקום בעולם, וכי מדינתו חולקת עם ישראל את החשש ממנו: "לאיום כזה אין מקום בעולם מתורבת. בריטניה חולקת עם ישראל את הדאגה מפני פיתוח נשק גרעיני באיראן, יש לשתף פעולה עם הקהילה הבינלאומית, לקבל את הצעתו של הנשיא האמריקני לשיחות ישירות, ולהמשיך לעקוב בחשדנות אחר התוכנית האיראנית". דברי גורדון.