מתכון
פאי הפתעה עם גלידת וניל ופירות יער
פאי מעודן שכולו הפתעה ושילוב טעמים מיוחד. מצוייןם להגשה בסוף ארוחה יוקרתית. מתכון חדש מאת השף-קונדיטורית מירי זורגר
המתכון הבא הוא מתכון משובח של פאי המשלב טעמים קרירים למנה מושקעת ומרשימה במיוחד. מעקב אחר ההוראות יניב את התוצאה המושלמת הבאה.
מתכון נוסף מאת השף קונדיטורית מירי זורגר, שמצטרפת למדור. תיהנו מכל רגע!
לבצק הפריך
רכיבים:
250 גר' קמח
45 גר' קקאו
100 גר' א שקדים
200 גר' מחמאה
100 גר' א סוכר
1 ביצה
למרנג
רכיבים:
100 גר' חלבון
200 גר' סוכר
1 חב' גלידת וניל ופירות יער
[] |
אופן ההכנה
את כל חומרי הבצק מלבד הביצה שימי במעבד מזון וערבבי לפירורים.
הוסיפי את הביצה ועבדי עד לקבלת בצק . הימנעי מעיבוד יתר של הבצק.
עטפי בניילון נצמד והניחי למנוחה במקרר.
כדררי את הגלידה והקפיאי.
הכנת הקלתית
רדדי את הבצק לעובי של 0.5 ס"מ
רפדי תבנית בגודל הרצוי
אפי אפיה עוורת
- הכיני את המרנג
- הקציפי לקצב יציב את החלבונים והסוכר
הרכבת המנה
על הקלתית הניחי כדור גלידה מעל זלפי תלוליות של מרנג
עם ברנר, צרבי את תלוליות המרנג או חממי תנו לתכנית גריל והכניסי ל2 דקות את הפאי
הגישי מיד.
לכל שאלה או הבהרה, אני כאן.
שלכן, מירי זורגר
(שף קונדיטורית)
1. מה זה אפיה עוורת???:) [לל"ת]
שירי 09/03/2010 19:21