מתכון
עוגיות תמרים וקוקוס
הכנה מהירה וקלה, שאותה תוכלו לחלוק אפילו עם הילדים. אין סיכוי שהמתכון (הבריא...) הזה לא יצליח גם לך
1 מרגרינה
1 אבקת אפייה
3/4 כוס שמן זית
4 כוסות קמח לבן
למילוי:
1 ממרח תמרים
חצי חבילת קוקוס טחון
לקישוט: אבקת סוכר
אופן ההכנה:
מערבבים היטב את כל המצרכים (פרט לממרח התמרים והקוקוס) עד שנוצר בצק חלק וגמיש. את הבצק מחלקים לשלושה כדורים גדולים, כל כדור מניילנים בניילון נצמד ומניחים במקרר לשעתיים. לאחר הקירור לוקחים כל כדור ובעזרת מערוך מרדדים לרולדה בעובי של 1 ס"מ. מורחים מעל את ממרח התמרים ומפזרים קוקוס. מגלגלים את הבצק לרוחבו.
את גליל הבצק חותכים לפרוסות בעובי של 2 עד 3 ס"מ ומניחים בתבנית אפייה.
אופים בחום של 180 מעלות למשך 20 דק'. מצננים ומפזרים אבקת סוכר.
להגשה מעוצבת בתוך מנג'טים
-
נמאס....איפה אפרת??? החזירו אותה.....
1. חודשיים שאוכלים אצלנו עוגיות תמרים וקוקוס...
שולי 22/07/2010 00:22