מתכון
פרוסות קרפיון בשמן זית, כוסברה ורוטב עגבניות
מתכון נוסף בסדרת 'קרפיון זה לא רק געפילטע פיש', לקרפיון משובח בהגשה יפהפיה. היכנסו לבחינת המתכון
חומרים:(8 מנות)
16 פרוסות קרפיון חי
8 שיני שום כתושות
3 כוסות כוסברה קצוצה
כפית פלפל שחור טחון גס
4 כפות שמן זית
מיץ לימון מ-4 לימונים
מלח לפי הטעם
רוטב:
חומרים:
10 עגבניות בשלות גדולות
2 בצלים קצוצים דק
8 שיני שום כתושות
מלח ופלפל שחור
כף רסק עגבניות
חצי כוס יין לבן יבש
כף כוסברה קצוצה
כף פטרוזיליה קצוצה
2 עלי דפנה
2 כפות שמן זית לטיגון
[צלם] |
אופן ההכנה:
מנקים את העגבניות וחותכים לקוביות קטנות
מחמים בסיר את שמן הזית ומטגנים את הבצל והשום עד לקבלת צבע זהבהב
מוסיפים את הקוביות העגבניות ושאר התבלינים ומאדים כ-6 דקות
מוסיפים רסק עגבניות והיין וממשיכים לאדות על אש קטנה כ-15 דקות.
כשהרוטב מוכן, מורידים מהאש ומוסיפים את הפטרוזיליה והכוסברה הקצוצות.
מגישים את הרוטב עם הדגים
אופן ההגשה:
יוצקים את הרוטב על הצלחת, מניחים את הדגים באמצע ומגישים
-
כתוב רק איך לבשל את הירקות
1. חסר הוראות איך להכין את הדג
אסתר טראפער 23/02/2010 11:48