מתכון
'אתרוג' עם דובדבן מלמעלה- מדור המתכונים החדש שלנו
'אתרוג' מציג: מדור המתכונים הייחודי עבורך, מאת השף- קונדיטורית. אנחנו עדיין אופים אותו, בינתיים: להתחיל לחמם תנורים...
והנה זה מגיע, בדיוק כפי שביקשו הגולשים/ות הרבים/ות. אחד הדובדבנים שבקצפת ה'אתרוגית': מדור המתכונים של 'אתרוג' בעריכת המומחים בשוק בתחום הספציפי עוד מעט יוצא מהתנור. סליחה, יוצא לדרך.
בכל שבוע יעלה במדור זה מתכון משובח, עדכני ומעניין ובעיקר- אפשרי להכנה ומוקפד במקצועיות, וזו תהיה הבמה הקולינרית האיכותית עבורך, שתאגד את כל סוגי המתכונים שתמיד חיפשת.
את המדור תפתח בעז"ה ממש בקרוב השף- קונדיטורית אפרת ליבפרוינד, שזו ההזדמנות לעמוד על סודותיה האגדיים מקרוב, מבעד לממשק ייחודי זה, ומיד לאחר מכן- דרך המיקסר הפרטי בבית.
המדור יהיה שונה ומיוחד, ומעבר למתכונים בסיסיים ומדוייקים, יושם בו דגש על אופן הגשה מיוחד ודקורטיבי וטיפים מיוחדים לקישוט מנות על מנת לשדרג כל מנה שתוגש- במינימום מאמץ והשקעה.
לכל מתכון ילווה הסבר מפורט מהמומחים שבתחום, ולך לא נותר אלא לצפות בתמונות, ליצור בעצמך, וליצור עימנו קשר.
עוד נספר לך מדוע...
בינתיים, יש לחמם את התנור לחום בינוני ולהמתין מעט עד שה'אתרוג' יהיה זהוב ויוקרם ב... מדור המתכונים הטרי.
-
המשיכו כך
-
1. תודה!! אבל כ-ל הסודות...
לוין 22/09/2009 12:10עלו והצליחו!!! זה אתר ברמה לא רגילה!!! אשריכם ןאשרינו!!!
2. תודה על המדור פשוט נפלא
מרים 18/10/2009 16:06