יום ראשון כ"ד בכסלו תשפ"ב 28/11/2021
חפש
  • טורקיה על המשט: תקרית בין ידידות

    דיפלומטים טורקיים שהגיעו לוושינגטון הסבירו, כי טורקיה תמשיך לנהל יחסים דיפלומטים קרובים עם ישראל, וכי היא רואה את תקרית המשט כ"תקרית בין ידידות". ההבהרה מגיעה על רקע אזהרתו של אובמה לארדואן

    להמשך...

בראי היום

  • חג הסוכות

    Nati Shohat

    חג הסוכות משופע במצוות רבות, מצוות סוכה מצוות ארבעת המינים ומצוות שמחת החג, מצוות חג זה חביבות ביותר על עם ישראל שמזיל מאונו והונו לקיים את מצוות החג בהידור.

    למאמר המלא...

מקומון

  • מי מתנכל למשרד התברואה?

    שמואל בן ישי - חדשות 24

    גורמים עוינים הציתו אש זדונית שכילתה את משרד אגף התברואה בעיריית ירושלים. המשטרה בודקת את הקשר בין המקרה למקרי האלימות האחרים שנראו בימים האחרונים בירושלים

    לכתבה המלאה...

נסיונות

  • וויתרתם? תקבלו

    לכתבה המלאה...

מקום ואתר

  • הכל אודות ים המוות

    Yechiel

    בימים האחרונים מנפץ מד"א את התובנה, לפיה אי אפשר לטבוע בים המלח, בגלל הציפה שבו. מסתבר שהסיבות לטביעה בו הן אחרות לגמרי, ורק השנה מת בו אדם אחד. יחיאל בראון מספר הכל אודות הקבר הכי נמוך בעולם. מרתק

    לכתבה המלאה...

מתכון

'אתרוג' עם דובדבן מלמעלה- מדור המתכונים החדש שלנו

המקצף - במקפיא

כדי להבטיח את הצלחת הקצף, הכניסו את המקצף לכמה דקות במקפיא. הקור של המקצף ימנע את נפילת הקצף, גם אם הביצים אינן קרות מספיק.
מובטח: קצף גבוה, עשיר, צח ויפה.

(נ. ליברמן)

'אתרוג' מציג: מדור המתכונים הייחודי עבורך, מאת השף- קונדיטורית. אנחנו עדיין אופים אותו, בינתיים: להתחיל לחמם תנורים...

מטבחון 'אתרוג' ג' בתשרי תש"ע - 21/09/2009

והנה זה מגיע, בדיוק כפי שביקשו הגולשים/ות הרבים/ות. אחד הדובדבנים שבקצפת ה'אתרוגית': מדור המתכונים של 'אתרוג' בעריכת המומחים בשוק בתחום הספציפי עוד מעט יוצא מהתנור. סליחה, יוצא לדרך.

בכל שבוע יעלה במדור זה מתכון משובח, עדכני ומעניין ובעיקר- אפשרי להכנה ומוקפד במקצועיות, וזו תהיה הבמה הקולינרית האיכותית עבורך, שתאגד את כל סוגי המתכונים שתמיד חיפשת.

את המדור תפתח בעז"ה ממש בקרוב השף- קונדיטורית אפרת ליבפרוינד, שזו ההזדמנות לעמוד על סודותיה האגדיים מקרוב, מבעד לממשק ייחודי זה, ומיד לאחר מכן- דרך המיקסר הפרטי בבית.

המדור יהיה שונה ומיוחד, ומעבר למתכונים בסיסיים ומדוייקים, יושם בו דגש על אופן הגשה מיוחד ודקורטיבי וטיפים מיוחדים לקישוט מנות על מנת לשדרג כל מנה שתוגש- במינימום מאמץ והשקעה.

לכל מתכון ילווה הסבר מפורט מהמומחים שבתחום, ולך לא נותר אלא לצפות בתמונות, ליצור בעצמך, וליצור עימנו קשר.

עוד נספר לך מדוע...

בינתיים, יש לחמם את התנור לחום בינוני ולהמתין מעט עד שה'אתרוג' יהיה זהוב ויוקרם ב... מדור המתכונים הטרי.

  1. 2. תודה על המדור פשוט נפלא
    מרים 18/10/2009 16:06
    המשיכו כך
  2. 1. תודה!! אבל כ-ל הסודות...
    לוין 22/09/2009 12:10
    עלו והצליחו!!! זה אתר ברמה לא רגילה!!! אשריכם ןאשרינו!!!